AcasăStiri generaleDolj: Maraton al vaccinării la Teatrul Naţional 'Marin Sorescu', în perioada 28...

Dolj: Maraton al vaccinării la Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’, în perioada 28 mai – 1 iunie

Ministerul Culturii împreună cu Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ Craiova, Prefectura Dolj, Direcţia de Sănătate Publică Dolj şi Primăria Municipiului Craiova organizează în perioada 28 mai – 1 iunie 2021 un maraton al vaccinării, care va avea loc în foaierul teatrului craiovean.

Potrivit unui comunicat al Teatrului ‘Marin Sorescu’, pe parcursul celor trei zile va funcţiona un centru de vaccinare în foaierul teatrului, în intervalul orar 10,00-24,00, unde persoanele se pot vaccina cu Pfizer-BioNTech, iar rapelul îl pot face tot în incinta teatrului, în perioada 18-22 iunie.

Vaccinarea se face fără programare, doar prin prezentarea cărţii de identitate.

‘Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ se alătură instituţiilor de prestigiu care participă deja la efortul generalizat de combatere a pandemiei de coronavirus. Artiştii a căror activitate a fost printre cele mai lovite de acest nefericit eveniment mondial, pun la dispoziţie sediul lor pentru ca tot mai mulţi oameni, care înţeleg raţiunea momentului, să poată găzdui pe durata a cinci zile o acţiune de vaccinare de amploare. Angajaţii din Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ înţeleg astfel să se pună în serviciul public, tocmai pentru ca un public cât mai larg să poată veni la spectacolele produse aici, în condiţii sanitare asigurate. Tuturor le dorim sănătate şi cât mai multe vizite la Teatrul Naţional!’, afirmă managerului Teatrului Naţional ‘Marin Sorescu’ Craiova, Alexandru Boureanu.

Personalităţi ale vieţii culturale şi sportive craiovene vor participa în calitate de voluntari la Maratonul vaccinării.

‘Vaccinarea este singura soluţie de a ne întoarce la viaţa normală, la posibilitatea de a avea spectacole fără restricţii şi de a ne bucura de întâlnirile cu prietenii sau familia, fără stresul îmbolnăvirii. Doar împreună depăşim pandemia şi mă bucur că Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ din Craiova s-a alăturat iniţiativei de a derula maratoane de vaccinare în instituţiile din subordinea Ministerului Culturii. Felicit pe toţi cei implicaţi şi le doresc succes’, a declarat ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, citat în comunicatul menţionat.

Toate persoanele vaccinate în data de 28 mai vor primi o invitaţie de două persoane la Călătoria lui Dante, recital susţinut de maestrul Emil Boroghină în aceeaşi seară, de la ora 19,00.

De asemenea, toate persoanele vaccinate la centrul de vaccinare organizat la Teatrul Naţional Craiova au posibilitatea să participe la extragerea pentru unul dintre cele zece abonamente, valabile în Stagiunea 2021-2022 a Teatrului Naţional Craiova. AGERPRES / (AS – autor: Maria Mitrică, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks