AcasăStiri generaleMinistrul Apărării: Pentru mine, vaccinul anti-COVID conţine clipele pe care nu le-am...

Ministrul Apărării: Pentru mine, vaccinul anti-COVID conţine clipele pe care nu le-am putut petrece cu familia

Pentru ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, vaccinul anti-COVID ‘conţine clipele’ pe care în toată această perioadă de pandemie nu le-a putut petrece cu familia, cu prietenii, camarazii, precum şi ‘îmbrăţişările’ pe care nu le-a putut da părinţilor săi.

Nicolae Ciucă a răspuns vineri provocării prim-ministrului Florin Cîţu în cadrul noii campanii publice de vaccinare anti-COVID de a spune ce înseamnă pentru el vaccinul.

‘Sunt unul dintre milioanele de români care s-au vaccinat. Vreau să vă împărtăşesc că, pentru mine, vaccinul conţine clipele pe care în toată această perioadă nu le-am putut petrece cu familia, cuprinde îmbrăţişările pe care nu am putut să le dau părinţilor mei, cuprinde clipele pe care nu am putut să le petrec împreună cu toţi cei dragi şi cu prietenii. De asemenea, cuprinde acele momente în care nu am putut să mă văd cu camarazii şi să pot să am întâlnirile care altădată ne ofereau prilejul să putem să fim împreună, să discutăm şi, de ce nu, să dezbatem orice fel de problemă. Ca atare, consider că acest vaccin reprezintă singura cale pentru a putea să ne apropiem de normalitate şi vă spun din proprie convingere că această revenire la normalitate, practic, depinde de fiecare dintre noi şi voinţa noastră de a ne vaccina’, afirmă ministrul Apărării, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

El îi provoacă la rândul său să vorbească despre vaccinul anti-COVID pe şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu, pe secretarii de stat în MApN Simona Cojocaru şi Marius Bălu.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks