Acasă55Tudor Polak şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la şefia Organizaţiei...

Tudor Polak şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat la şefia Organizaţiei Municipale a PNL Vaslui

Deputatul Tudor Polak şi-a anunţat, luni, candidatura pentru un nou mandat la conducerea Organizaţiei Municipale a PNL Vaslui.

El a afirmat într-o postare pe Facebook că rezultatele obţinute de organizaţie în ultimii ani îl îndreptăţesc să candideze pentru un nou mandat.

‘Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă încărcată pentru mine. Funcţia de secretar de stat în Ministerul Muncii şi activitatea mea din prezent, în calitate de deputat, necesită timp, multe drumuri şi o reprioritizare a programului meu în funcţie de nevoile pe care le au vasluienii. Nu-mi stă în obişnuinţă să fac lucruri cu jumătate de măsură. Atunci când îmi asum o funcţie, o fac cu responsabilitate şi cu siguranţa că pot face tot ce e nevoie pentru a ajunge la rezultatele scontate. Am auzit discuţii despre rezultate viitoare, fără a le lua în calcul pe cele precedente, pe care le-am avut la alegeri. (…) Am preluat organizaţia de foarte jos. Am pornit cu patru consilieri locali într-o luptă cu o opoziţie puternică. Astăzi, municipiul Vaslui are opt consilieri locali liberali şi un viceprimar. Rezultatele alegerilor din ultimii 4 ani vorbesc şi ele de la sine. Vasluienii au votat, după ani de ezitări, cu liberalii, în număr tot mai mare şi mă bucur să ştiu că am pus umărul la acest lucru’, a precizat Tudor Polak.

El a menţionat că obiectivul principal pe care PNL Vaslui îl are în acest moment este câştigarea primăriei, deoarece Vasluiul ‘are nevoie de o viziune nouă, orientată spre progres şi dezvoltare’.

‘Colegii mei cred că sunt persoana potrivită pentru a conduce organizaţia către realizarea acestui obiectiv. Nu pot şi nu îmi doresc să dau înapoi în faţa acestei provocări, atunci când mi se solicită sprijinul. Nu candidez pentru a colecţiona funcţii. Nu urmăresc conducerea organizaţiei judeţene. Nu îmi voi vărsa frustrările în spaţiul public, pentru că eu nu am frustrări; ceea ce mi-am propus, am realizat, de fiecare dată, atât din punct de vedere personal, cât şi în ceea ce priveşte organizaţia. Nu am probleme personale cu nimeni şi nu candidez împotriva nimănui’, a mai spus Tudor Polak.

Anterior, consilierul judeţean Marius Arcăleanu, fost secretar general al partidului, şi-a anunţat candidatura pentru postul de preşedinte al Organizaţiei Municipale a PNL Vaslui, afirmând că obţinerea acestei funcţii ar putea reprezenta pasul spre o candidatură ulterioară la preşedinţia filialei judeţene a partidului, despre care a spus că este condusă ‘dictatorial’ de actualul preşedinte, Nelu Tătaru. AGERPRESâ/(AS – autor: Loredana Ciobanu, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks