Acasă55Orban: Opoziţia foloseşte moţiunea împotriva lui Ghinea pentru a mai exprima critici...

Orban: Opoziţia foloseşte moţiunea împotriva lui Ghinea pentru a mai exprima critici cu privire la PNRR

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat miercuri că Opoziţia foloseşte moţiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea pentru a mai exprima ‘puncte de vedere şi critici’ cu privire la Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

‘Opoziţia a căutat sistematic să intre în subiectul Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi opinia mea este că folosesc acest instrument parlamentar, regulamentar, moţiunea simplă, tocmai pentru a mai exprima puncte de vedere şi critici, după părerea mea în mare parte nefundamentate, cu privire la PNRR’, a spus Orban la Palatul Parlamentului, întrebat dacă moţiunea simplă ar putea fi votată şi de deputaţi de la PNL.

Moţiunea simplă împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, depusă de PSD la Camera Deputaţilor, va fi dezbătută lunea viitoare şi supusă votului marţi.

‘Biroul permanent a decis ca moţiunea simplă să fie dezbătută luni, de la ora 16,00, iar votul va fi marţi, odată cu votul final din plenul de respingeri’, a declarat Ludovic Orban.

Moţiunea simplă a PSD a fost depusă în plen miercuri.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks