Acasă55Preşedintele filialei PNL Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare, îl susţine pe Florin Cîţu...

Preşedintele filialei PNL Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare, îl susţine pe Florin Cîţu la preşedinţia partidului

Preşedintele interimar al filialei PNL Neamţ, senatorul Eugen Ţapu-Nazare, a declarat, miercuri, într-un comunicat de presă remis AGERPRES, că îl susţine pe premierul Florin Cîţu pentru preşedinţia partidului.

Liderul PNL Neamţ a subliniat că susţine şi candidatura prefectului George Lazăr pentru filiala judeţeană.

‘George Lazăr îşi asumă deschis sprijinul pentru Florin Cîţu, actualul premier al României. Şi eu cred că George şi Florin sunt oamenii de care PNL are nevoie, de care judeţul Neamţ şi România au nevoie. Şi asta, pentru că ei aduc o abordare curajoasă. Ei sunt cu adevărat oamenii reformelor, prea mult întârziate! (…) Faptul că, la Neamţ, la Bucureşti şi peste tot în ţară, se discută serios despre viitor, este o dovadă de sănătate politică. Revin: îmi manifest onest şi deschis sprijinul şi pentru George Lazăr şi pentru premierul Florin Cîţu, în competiţiile interne în care s-au înscris. Sunt convins că ei înseamnă energii creative, responsabilitate şi viitorul PNL’, a declarat senatorul Eugen Ţapu-Nazare.

Pentru funcţia de preşedinte al PNL Neamţ şi-a anunţat intenţia de a candida până acum doar prefectul George Lazăr, secretar general interimar al filialei.

Acesta a precizat că face parte din echipa prim-ministrului Florin Cîţu şi îl susţine pe acesta pentru preşedinţia partidului.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks