Acasă55Alegeri parţiale/ Dâmboviţa: PNL a obţinut majoritate în Consiliul Local Cojasca

Alegeri parţiale/ Dâmboviţa: PNL a obţinut majoritate în Consiliul Local Cojasca

PNL a obţinut cele mai multe mandate în Consiliul Local Cojasca, respectiv nouă mandate, în urma alegerilor de duminică, iar PSD şase mandate, informează, luni, Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

În Cojasca, consiliul local se dizolvase, după ce nu s-a întrunit timp de patru luni consecutive. Tot în Cojasca, primarul Gheorghe Victor (PSD) este în arest la domiciliu pentru 30 de zile, din data de 17 iunie, fiind cercetat într-un dosar privind eliberarea în fals de vize de reşedinţă.

Duminică au mai avut loc alegeri şi în localitatea dâmboviţeană Braniştea, pentru funcţia de primar. Au fost câştigate de candidatul PNL Mihai Vişinescu cu 1.286 de voturi. Reprezentantul PSD Alexandru Valentin Ţachianu s-a clasat pe locul doi, cu 1.058 de voturi. În Braniştea a fost nevoie de alegeri, după ce candidatul care obţinuse postul de primar anul trecut a optat pentru funcţia de parlamentar. Este vorba despre Marian Ţachianu (PSD), tatăl actualului candidat PSD Alexandru Ţachianu.

‘Felicitări noului primar de la Braniştea, Mihai Vişinescu! (…). Felicitări echipelor de la Braniştea şi Cojasca! Vă mulţumim dragi dâmboviţeni pentru încrederea acordată! Împreună am învins!’, a transmis preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, pe pagina de facebook a PNL Dâmboviţa. AGERPRES / (AS – autor: Cornelia Dumitru, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks