AcasăStiri generaleBrăila: 'Jandarm pentru o zi', eveniment cu prezentare de tehnică de luptă...

Brăila: ‘Jandarm pentru o zi’, eveniment cu prezentare de tehnică de luptă şi demonstraţie de dresaj canin

‘Jandarm pentru o zi’ este titlul sub care Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila va organiza vineri, în Parcul Monument din municipiu, un eveniment care va cuprinde o prezentare de tehnică de luptă şi de intervenţie şi o demonstraţie de dresaj canin.

‘Vineri, începând cu ora 16,30, vom fi prezenţi în Parcul Monument, în parcarea de la rondou, cu ocazia desfăşurării evenimentului ‘Jandarm pentru o zi’, unde publicul va putea interacţiona cu colegii noştri pentru a afla detalii privind activitatea noastră de zi cu zi. Vor fi prezentate autospeciale şi barca din dotarea unităţii, cât şi tehnica de luptă. Totodată, ni se va alătura şi colega noastră patrupedă Tuda, ciobănesc german în vârstă de şase ani, cu specializarea patrulare – intervenţie. Aceasta, împreună cu conductorul vor executa o demonstraţie de dresaj canin’, se arată într-un comunicat de presă remis de IJJ Brăila.

Biroul de informare al IJJ Brăila face precizarea că evenimentul ‘Jandarm pentru o zi’ face parte dintr-un amplu program al Şcolii de Vară organizată de Forumul Tinerilor din România – Brăila, în cooperare cu Primăria Municipiului.

‘Suntem onoraţi să ne alăturăm acestui proiect, încă de la prima ediţie. Până în momentul de faţă, s-au desfăşurat peste o sută de ateliere şi cursuri diverse Antreprenoriat, Dansuri, Dezvoltare Personală, Pictură, Canto, Limbi Străine, Sport, Educaţie Rutieră, Chimie, Istorie, etc, care au implicat participarea a peste 2.000 de tineri. Programul a fost conceput pentru a stimula curiozitatea celor mici despre lume, dar şi pentru a le oferi o experienţă de neuitat’, potrivit IJJ Brăila.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks