AcasăStiri generaleTeatrul Apropo: Spectacolul 'Generaţii - Moştenirea Tăcută', premieră pe 2 august

Teatrul Apropo: Spectacolul ‘Generaţii – Moştenirea Tăcută’, premieră pe 2 august

Spectacolul de teatru ‘Generaţii – Moştenirea Tăcută’, regia Corina Andrian, despre impactul experienţelor familiei asupra propriei noastre vieţi, va avea premiera luni, la Teatrul Apropo, de la ora 20,30.

Potrivit unui comunicat al Asociaţiei Delazero, transmis luni AGERPRES, spectacolul, recomandat părinţilor, bunicilor şi tinerilor, spune povestea unei familii, surprinsă în momente esenţiale ale existenţei sale.

Din distribuţie fac parte Andrei Atabay, Andrei Cristea, Lia Marin, George Olar, Victoria Radu, Cristina Tudor.

Reprezentaţii vor mai avea loc la Grădina de Filme, pe 3 şi 5 august, de la ora 21,00, şi pe 4 august la Muzeul Naţional al Ţăranului Român, de la ora 20,00.

Pentru reprezentaţiile de la Teatrul Apropo şi de la MNŢR intarea este liberă. Accesul se va face doar în baza unei rezervări la adresa generatiimostenireatacuta@gmail.com. Pentru celelalte spectacole, se pot face rezervări la https://www.creart.ro/gradina-cu-filme-cinema, preţul unui bilet fiind de 20 de lei.

După reprezentaţiile din Bucureşti spectacolul ‘Generaţii – Moştenirea Tăcută’ va porni într-un turneu naţional la Giurgiu, pe 9 august – Muzeul Judeţean ‘Teohari Antonescu’, ora 20,30 şi 10 august – Colegiul Naţional ‘Ion Maiorescu’, ora 20,30; Constanţa, pe 14 august – ArtGema Pub, ora 18,00; Babadag, pe 18 august – Şcoala Gimnazială ‘Mircea cel Bătrân’, ora 20,30; Iaşi, pe 23 şi 24 august – Muzeul Naţional al Literaturii Române, ora 19,30; Paşcani, pe 26 august – Colegiul Naţional ‘Mihail Sadoveanu’, ora 20,30.

Spectacolul, produs şi conceput de Asociaţia Delazero, face parte din proiectul cultural cu acelaşi nume, care propune utilizarea teatrului ca mediu intrinsec de anulare a barierei dintre generaţii prin valorizarea procesului de împărtăşire a poveştilor, cu scopul de a-i apropia pe adolescenţi de părinţi şi de bunici, generând totodată idei, trăiri şi principii care să consolideze legătura dintre ei, se arată în comunicat.

În cadrul proiectului, vor avea loc şi o serie de ateliere de scriere intuitivă şi spus poveşti pentru adolescenţi şi adulţii din viaţa lor. Primele ateliere vor fi tot în Bucureşti, în 6 şi 7 august, la Şcoala Gimnazială Ferdinand, iar Seara de Lectură ‘Generaţii la Poveşti’ va fi pe 8 august, la Muzeul Naţional al Ţăranului Român. Participarea la ateliere şi intrarea la serile de lectură este gratuită.

Agenţia Naţională de Presă AGERPRES este partener media al evenimentului.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks