AcasăStiri generaleTeatrul Naţional 'Marin Sorescu' din Craiova deschide stagiunea estivală în Grădina TNC

Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ din Craiova deschide stagiunea estivală în Grădina TNC

Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ din Craiova va deschide stagiunea estivală pe data de 18 august cu cea mai recentă premieră a instituţiei – comedia ‘Face to face’ de Peter Quilter, în regia lui Adrian Andone.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, stagiunea estivală se va desfăşura în perioada 18 august – 12 septembrie, interval în care sunt programate 14 reprezentaţii în aer liber în Grădina TNC şi două reprezentaţii ale spectacolului ‘Inimă şi alte preparate din carne’ de Dan Coman, regia Radu Afrim, în sala ‘Amza Pellea’ a teatrului.

Producţia ‘Inimă şi alte preparate din carne’ de Dan Coman, regia, video şi univers sonor Radu Afrim, scenografia Irina Moscu – câştigătoare a Premiului UNITER pentru cel mai bun spectacol al anului 2020 se va juca pe 21 şi pe 22 august, de la ora 19,00.

Spectacolele în aer liber vor avea loc începând cu ora 21,00, în Grădina situată între Teatrul Naţional ‘Marin Sorescu’ şi Universitatea din Craiova.

Spectatorii care deţin bilete la spectacolele anulate în stagiunea trecută sunt aşteptaţi la Agenţia teatrală pentru a le schimba cu bilete la spectacolele programate. Biletele se pot achiziţiona de la Agenţia teatrală sau online pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet. Preţul biletelor este de 45 de lei la Agenţia teatrală şi 44 de lei pe platforma online. Elevii, studenţii şi seniorii beneficiază de reducere.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks