Acasă55Raluca Turcan face apel pentru a fi menţinută funcţională coaliţia PNL -...

Raluca Turcan face apel pentru a fi menţinută funcţională coaliţia PNL – UDMR – USR

Prim-vicepreşedintele PNL şi ministru al Muncii, Raluca Turcan, face un apel la partidele de la guvernare să menţină funcţională coaliţia dintre liberali, UDMR şi USR.

‘Avem nevoie de raţiune în coaliţie şi de o întelegere clară a priorităţilor de guvernare, iar dezvoltarea unor comunităţi locale rămase în urmă este o prioritate. Niciunuia dintre partidele din Coaliţie nu-i fac bine aceste dispute fără sens, oamenii sunt sătui de conflicte politice şi aşteaptă de la noi să guvernăm. Avem nişte rezultate concrete, realizate alături de Coaliţia de guvernare, o creştere economică reală şi o creştere a numărului locurilor de muncă după o criză foarte puternică, într-un context economic general dificil, marcat de creşteri de preţuri globale la materii prime, combustibili. Apelul meu este să nu pierdem aceste realizări, să nu irosim ce am construit împreună, PNL-UDMR-USR’, a scris miercuri pe pagina sa de socializare Raluca Turcan.

Potrivit Ralucăi Turcan, ‘pentru PNL, aceasta este cea mai bună coaliţie’.

‘Vom face tot ce este posibil politic să o menţinem funcţională, însă este nevoie de responsabilitatea tuturor partenerilor de guvernare’, a adăugat ea.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks