Acasă55Eugen Ţapu-Nazare (PNL): USR PLUS să înţeleagă că actul de guvernare nu...

Eugen Ţapu-Nazare (PNL): USR PLUS să înţeleagă că actul de guvernare nu e o joacă în curtea şcolii

Chestorul Senatului, liberalul Eugen Ţapu-Nazare, îi acuză pe reprezentanţii USR PLUS de ipocrizie şi imaturitate politică în privinţa Programului Naţional de Investiţii ‘Anghel Saligny’.

‘USR-PLUS să înţeleagă că actul de guvernare nu e o joacă în curtea şcolii’, a transmis joi, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES, Eugen Ţapu-Nazare.

Senatorul PNL de Neamţ a subliniat că 57% dintre localităţi sunt lipsite de canalizare, 29% dintre ele nu au apă curentă, iar aproape 70% dintre localităţi nu beneficiază de reţele de gaze naturale.

Eugen Ţapu-Nazare a adăugat că peste 20.000 kilometri de drumuri judeţene şi peste 27.000 kilometri de drumuri comunale sunt nemodernizate.

‘În aceste condiţii, atitudinea celor de la USR PLUS este profund inexplicabilă. Pe fond, partenerii noştri se opun dezvoltării şi modernizării şi transformă actul de guvernare într-un autentic şantaj. Şi mai inexplicabilă şi intolerabilă este apropierea celor de la USR PLUS de către PSD, cu care a început deja negocierile pentru o eventuală moţiune de cenzură. Pentru USR-PLUS acest partid era, ieri, ciuma roşie, iar astăzi, cele două formaţiuni sunt gata să se alieze cu cel care le era duşman’, a mai spus Ţapu-Nazare.

Parlamentarul a reiterat faptul că PNL îl susţine în continuare pe Florin Cîţu în fruntea Guvernului României şi va implementa toate programele de dezvoltare, inclusiv ‘Anghel Saligny’.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks