Acasă93Monica Anghel, Ozana Barabancea şi Paula Seling - la 'Sărbătoarea muzicii' de...

Monica Anghel, Ozana Barabancea şi Paula Seling – la ‘Sărbătoarea muzicii’ de la Alba Iulia

Monica Anghel, Paula Seling şi Ozana Barabancea, acompaniate de Big Band-ul Radio, se vor număra printre artiştii care vor urca pe scenă la ‘Sărbătoarea muzicii’ de la Alba Iulia, desfăşurată de vineri până duminică în Piaţa Cetăţii.

‘Într-o lume muzicală marcată de dominaţia comercialului şi a mediocrităţii, ‘Sărbătoarea muzicii’ devine o pledoarie minunată pentru un weekend lipsit de constrângerile ritmurilor care ne inundă auzul de pe toate frecvenţele radiourilor. (…) Vor fi trei zile de bucurie, de ordine în haosul sunetelor, o negare a convenţionalului, cu o densitate a orchestraţiei care va transforma fiecare minut într-o operă de artă, într-o aventură marcată de distincţie şi creativitate’, au transmis, marţi, reprezentanţii Primăriei municipiului Alba Iulia.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, primarul Gabriel Pleşa a afirmat că ‘Sărbătoarea muzicii’ este unul dintre ‘cele mai elevate şi apreciate’ evenimente din Alba Iulia, care, anul acesta, va reuni nume de prim rang ale scenei muzicale româneşti.

În prima seară, vineri, în Piaţa Cetăţii vor avea loc recitalul The Puzzles şi concertul extraordinar susţinut de Paula Seling, Ozana Barabancea, Monica Anghel. Va acompania Big Band-ul Radio, dirijor Ionel Tudor.

Sâmbătă, 18 septembrie, este programat concertul ‘SymPhoenix’, un proiect muzical marca ‘Phoenix’. Acompaniază Orchestra simfonică a Filarmonicii de Stat ‘Oltenia’, dirijor Bogdan Vodă.

În ultima seară va urca pe scena de la Alba Iulia Gaşca Zurli, iar în final va avea loc concertul intitulat ‘Rock the Symphony’, al Orchestrei Filarmonicii de Stat Sibiu, dirijor Remus Grama.

Accesul publicului este liber, cu respectarea normelor sanitare în vigoare.

În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, concertele se vor muta în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor Alba Iulia.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks