AcasăStiri generaleBistriţa-Năsăud: Biciclist de 79 ani, decedat după ce a fost lovit de...

Bistriţa-Năsăud: Biciclist de 79 ani, decedat după ce a fost lovit de o autoutilitară; şoferul a părăsit locul accidentului

Un bărbat în vârstă de 79 de ani, care circula pe bicicletă pe DJ 172D, pe raza localităţii Măgura Ilvei, a fost accidentat mortal, luni, de o autoutilitară condusă de un consătean, care a părăsit locul accidentului, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, printre care şi cel de terapie intensivă mobilă, însă victima a intrat în stop cardiorespirator, iar manevrele de resuscitare efectuate au rămas fără rezultat, fiind declarat decesul la locul solicitării.

Poliţiştii au stabilit că la volanul autoutilitarei s-a aflat un bărbat de 69 de ani.

‘O autoutilitară condusă de un bărbat de 69 de ani din Măgura Ilvei, în timp ce se deplasa prin localitate pe Drumul Judeţean 172D înspre Ilva Mare, a accidentat un biciclist care se deplasa pe acelaşi sens de mers. În urma impactului, şoferul autoutilitarei şi-a continuat deplasarea. La locul evenimentului, poliţiştii au identificat victima accidentului, un bărbat de 79 de ani din Măgura Ilvei. În urma intervenţiei echipajelor medicale şi aplicării protocoalelor de resuscitare, din păcate a fost declarat decesul bărbatului. Poliţiştii au depistat la scurt timp în trafic autoutilitara implicată în evenimentul rutier, cât şi pe şoferul acesteia. În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorului s-a constatat că acesta nu se află sub influenţa alcoolului’, au transmis reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. AGERPRES / (AS – autor: Tina Dumitrescu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks