AcasăStiri generalePrahova: Percheziţii în dosare vizând hoţi din locuinţe şi persoane care alimentau...

Prahova: Percheziţii în dosare vizând hoţi din locuinţe şi persoane care alimentau la benzinării, dar nu plăteau

Poliţiştii prahoveni au efectuat, joi, mai multe percheziţii în două dosare are vizează persoane bănuite de furt din locuinţe şi persoane care alimentau de la staţii de carburant din mai multe localităţi ale judeţului şi plecau fără a plăti.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, patru descinderi au avut loc în Ploieşti, din cercetări reieşind că, în data de 18 octombrie, doi bărbaţi ar fi intrat într-un imobil din municipiu şi ar fi sustras o sumă de bani, prejudiciul fiind de 19.000 de euro.

Două persoane au fost duse la audieri.

De asemenea, poliţiştii Secţiei nr. 3 de poliţie rurală Blejoi au efectuat patru percheziţii domiciliare în oraşul Băicoi, la persoane bănuite de comiterea a 16 infracţiuni de furt din staţiile de carburant de pe raza municipiilor Ploieşti şi Câmpina dar şi de pe raza localităţilor Băicoi, Cornu şi Blejoi.

‘Din cercetări a reieşit faptul că în perioada 2 septembrie – 18 octombrie a.c., persoanele în cauză alimentau autoturismele din staţiile de carburant indicate mai sus, fără a achita contravaloarea combustibilului. De menţionat este faptul că aceştia foloseau la activitatea infracţională plăcuţe de înmatriculare false’, precizează sursa citată.

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 5.000 de lei.

Acţiunile au beneficiat şi de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ‘Matei Basarab’ Ploieşti.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks