AcasăStiri generaleBistriţa-Năsăud: Niciun candidat pentru posturile de conducere din 23 de unităţi de...

Bistriţa-Năsăud: Niciun candidat pentru posturile de conducere din 23 de unităţi de învăţământ

Un număr de 23 de unităţi de învăţământ din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde erau vacante 23 de posturi de directori şi cinci posturi de directori adjuncţi, nu se află pe lista celor 130 de opţiuni exprimate de către candidaţii care au obţinut note de trecere la concursul de ocupare a posturilor didactice de conducere, potrivit datelor comunicate AGERPRES de Inspectoratul Şcolar Judeţean (IŞJ).

Printre acestea se numără două licee tehnologice din mediul rural, din comunele Feldru şi Rodna, 14 şcoli gimnaziale din mediul rural şi două din mediul urban, două grădiniţe cu program prelungit din oraşele Năsăud şi Sângeorz-Băi, o şcoală profesională şi un centru şcolar de educaţie incluzivă din municipiul Bistriţa, precum şi clubul copiilor din Sângeorz-Băi.

Dintre cei 99 de candidaţi care au exprimat opţiuni, doar 17 au mai mult de una, respectiv un candidat a depus cinci opţiuni, doi au câte patru, şapte au trei opţiuni, iar alţi şapte au câte două.

Cele mai mari concurenţe, de câte trei candidaţi pe un loc, sunt pentru funcţia de director al Şcolii gimnaziale ‘Lucian Blaga’ Bistriţa şi pentru funcţiile de directori adjuncţi de la Colegiul Naţional ‘George Coşbuc’ Năsăud şi Liceul tehnologic din comuna Maieru.

În total, la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, au fost scoase la concurs 110 posturi de directori şi 34 de directori adjuncţi.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks