AcasăStiri generaleCluj: Tânăr cu arsuri de diferite grade, salvat dintr-o casă care a...

Cluj: Tânăr cu arsuri de diferite grade, salvat dintr-o casă care a luat foc

Un tânăr a suferit, joi, arsuri grave, de diferite grade, şi a fost transportat la spital după ce casa cu două etaje în care se afla, în localitatea Iara din judeţul Cluj, a luat foc.

‘Două autospeciale intervin în aceste momente pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă particulară din localitatea Iara. Pompierii au fost alertaţi în jurul orei 9,00, iar la faţa locului au găsit o casă construită pe două nivele, cuprinsă în totalitate de flăcări şi un tânăr care necesita asistenţă medicală, ca urmare a unor arsuri suferite pe timpul incendiului. Acesta a reuşit să se autoevacueze din locuinţă înainte de sosirea pompierilor la locul evenimentului. Tânărul a fost preluat de către un echipaj SAJ, care a fost alertat concomitent cu echipajele noastre, pentru a fi transportat de urgenţă la spital în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. La prima evaluare a fost găsit că tânărul suferise arsuri în diverse grade de gravitate, la nivelul membrelor şi a corpului, era în stare de conştienţă şi era cooperant’, se arată într-o informare a ISU Cluj.

Potrivit sursei citate, încă se intervine pentru lichidarea tuturor focarelor, care ardeau mocnit în casa distrusă în mare proporţie, şi pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

‘S-a evitat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite, casa afectată fiind alipită de un imobil nelocuit cu o suprafaţă de peste 300 metri pătraţi’, se mai arată în informarea ISU Cluj.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks