AcasăStiri generaleTulcea: Bătrână rănită într-un incendiu cauzat de o acumulare de gaze

Tulcea: Bătrână rănită într-un incendiu cauzat de o acumulare de gaze

O femeie de 68 de ani, din satul tulcean Carcaliu, a fost rănită, sâmbătă, într-un incendiu izbucnit în propria locuinţă din cauza unei acumulări de gaz apărute după ce a schimbat butelia de la aragaz, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Delta.

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 10,05, iar pentru stingerea lui au intervenit 14 subofiţeri cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD care au acţionat timp de aproape o oră şi jumătate.

‘Proprietarei, în vârstă de 68 de ani, ce prezenta o arsură de gradul I la nivelul palmei drepte, i-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de către echipajul SMURD, ulterior a refuzat transportul la spital. Aceasta a declarat că, în cursul zilei de ieri, a schimbat butelia, iar spre seară când a mers la bucătărie să încălzească mâncarea a avut loc o explozie de la gazul acumulat în încăpere. Deflagraţia a fost de intensitate redusă, dar a reuşit să aprindă stuful din tavanul casei, care a ars mocnit până în această dimineaţă, când a fost anunţat evenimentul’, informează ISU Delta.

În urma incendiului la care a intervenit şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Carcaliu, au ars aproximativ 10 metri pătraţi din podul din stuf şi lemn şi au fost deterioraţi circa şase metri pătraţi din acoperişul casei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks