AcasăStiri generalePrimăria Braşov amână cu două săptămâni inaugurarea patinoarului mobil pe motiv de...

Primăria Braşov amână cu două săptămâni inaugurarea patinoarului mobil pe motiv de nereguli în procedura de achiziţie

Primăria Braşov a amânat inaugurarea patinoarului mobil pe care urma să-l instaleze în centrul oraşului pe 15 decembrie, din cauza unor nereguli în procedura de achiziţie a acestui serviciu.

‘Vom avea şi patinoar, chiar dacă nu de astăzi (luni, cum a anunţat Primăria anterior – n.r.), ci din 15 decembrie. Din păcate, am fost nevoiţi să reluăm procedura de achiziţie, pentru că am constatat o serie de probleme, grave, în ofertele celor două firme care au depus documentaţia pentru această achiziţie şi a trebuit să urmăm o procedură de notificare a Consiliului Concurenţei, cu toate etapele necesare’, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.

Conform acestuia, Primăria a primit răspuns din partea Consiliului Concurenţei în cursul zilei de vineri.

Totodată, conform lui Toarcea, iluminatul festiv nu va fi pornit în cadrul unei festivităţi, pentru a se evita aglomeraţia de persoane, necomunicându-se ora la care se vor aprinde luminile.

Primăria a anunţat, în 16 noiembrie, că un patinoar mobil va fi instalat în Piaţa Sfântul Ioan, pentru sezonul de iarnă 2021-2022, acesta urmând să fie inaugurat în cadrul evenimentului ‘Braşov, oraş din poveste’.

Conform Primăriei Braşov, patinoarul ar urma să funcţioneze în perioada 29 noiembrie – 28 februarie şi accesul în interiorul acestuia va fi gratuit.

Pentru a închiria un patinoar mobil, cu suprafaţa de 300 de metri pătraţi, Primăria Braşov a lansat procedura de achiziţie a acestor servicii, valoarea lor estimată fiind de 135.060 lei.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks