AcasăStiri generaleIalomiţa: Deţinutul evadat din Penitenciarul Găeşti, prins în oraşul Căzăneşti

Ialomiţa: Deţinutul evadat din Penitenciarul Găeşti, prins în oraşul Căzăneşti

Deţinutul evadat pe 25 noiembrie din Penitenciarul Găeşti a fost prins miercuri de poliţiştii de investigaţii criminale în oraşul Căzăneşti, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa.

Bărbatul care a evadat, în vârstă de 43 de ani, din comuna Ludeşti, judeţul Dâmboviţa, condamnat pentru furt calificat, a fost reţinut, escortat şi reintrodus în sistemul penitenciar, în vederea continuării cercetărilor.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa.

Bărbatul era încarcerat în Penitenciarul Găeşti, în regim deschis, şi a fost dat în urmărire naţională la data de 25 noiembrie, după ce ar fi plecat de la locul de muncă la care se afla în exteriorul Penitenciarului, respectiv în oraşul Găeşti.

‘Joi, 25 noiembrie, în jurul orei 13,00, s-a constatat că deţinutul Popa Marian, în vârstă de 43 de ani, condamnat definitiv la 2.191 zile de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, a părăsit un punct de lucru exterior. Facem precizarea că acesta este clasificat în regim deschis şi desfăşura activităţi lucrative la un punct de lucru în exterior, aflat pe raza localităţii Găeşti, judeţul Dâmboviţa’, arăta un comunicat de presă remis de Penitenciarul Găeşti.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks