AcasăStiri generaleConsilier PSD: Primăria Braşov nu e capabilă să dea un patinoar, dar...

Consilier PSD: Primăria Braşov nu e capabilă să dea un patinoar, dar îşi propune să facă grădini de zarzavaturi

Patinoarul mobil promis a fi amenajat de Primăria Braşov în centrul municipiului nu va fi inaugurat nici pe 15 decembrie, reprezentanţii instituţiei anunţând o nouă amânare din cauza prelungirii perioadei de achiziţie şi a timpului necesar punerii în funcţiune.

Conform unei informări transmisă de Primăria Braşov, următorul termen de inaugurare a patinoarului ar fi săptămâna viitoare, după ce, iniţial, evenimentul a fost anunţat pentru 29 noiembrie şi, apoi, pentru 15 decembrie.

Această nouă amânare a ocazionat reacţia consilierului local PSD Alexandra Crivineanu, care susţine că primarul Allen Coliban nu şi-a respectat promisiunile de a transforma oraşul într-unul ‘viu’, generator de evenimente pentru locuitori şi că, sub guvernarea locală a USR, acesta ‘se scufundă în anonimat’, devenind ‘Cenuşăreasa Transilvaniei’.

‘În această perioadă, ar fi trebuit să asistăm la un spectacol de lumini în tot Braşovul, concerte de colinde şi târguri de Crăciun în fiecare cartier al oraşului, la competiţii şi concursuri cu tematică festivă între şcoli şi licee, la teatru stradal, desigur în condiţiile în care normele sanitare şi de desfăşurare sunt respectate. Am văzut că Primăria lui Coliban (…) nu este capabilă să ofere braşovenilor patinoarul de care oraşul are atât de mare nevoie. Ce ironie, domnule Coliban?! Oraşul din inima munţilor, renumit pentru domeniul schiabil şi pentru practicarea sporturilor de iarnă, să nu fie capabil să aibă un patinoar, dar să îşi propună să facă grădini de zarzavat între blocuri’, a declarat, marţi, Alexandra Crivineanu într-un comunicat de presă.

Ea a făcut referire la faptul că recent, întors din vizita oficială la Tours, primarul Allen Coliban a anunţat că intenţionează să replice la Braşov mai multe proiecte implementate de administraţia oraşului francez înfrăţit, printre care ‘Masa caldă în şcoli’ şi amenajarea unor grădini de legume între blocuri.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks