AcasăStiri generaleOlt: Tânărul cu COVID-19 dat dispărut la Caracal a fost găsit de...

Olt: Tânărul cu COVID-19 dat dispărut la Caracal a fost găsit de poliţişti şi dus la spital

Tânărul infectat cu COVID-19 care a fost dat dispărut de familie, după ce a refuzat internarea la Spitalul Caracal, a fost găsit de poliţişti, marţi, în locuinţa unui prieten al acestuia, fiind transportat la spital în vederea internării, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

‘În data de 21 decembrie a.c., în jurul orei 9,00, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal, persoana dispărută a fost identificată la domiciliul unui alt bărbat din aceeaşi localitate. Aceasta nu a fost victima vreunei infracţiuni, fiind solicitat un echipaj de ambulanţă, în vederea internării la Spitalul municipal Caracal’, a precizat sursa citată.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din municipiul Caracal, confirmat cu COVID-19 şi care a refuzat internarea în spital, a fost dat dispărut de familie, au anunţat, luni, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Bărbatul ar fi dispărut după ce, pe 17 decembrie, a fost testat pentru infecţia cu noul coronavirus, la Spitalul Municipal, unde a refuzat internarea. AGERPRES / (AS – autor: Cristina Matei, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks