AcasăStiri generaleBrăila: Cadouri pentru 1.400 de copii din şapte comune, oferite de deputatul...

Brăila: Cadouri pentru 1.400 de copii din şapte comune, oferite de deputatul PNL Alexandru Popa

Toţi copiii de până la clasa a VIII-a inclusiv din şapte comune din judeţul Brăila au primit cadouri de Crăciun din partea deputatului Alexandru Popa, preşedinte al PNL Brăila, darurile oferite având o valoare de 70.000 lei.

Deputatul Alexandru Popa a anunţat în luna octombrie că indemnizaţia sa de parlamentar va merge până la finalul mandatului către oamenii din judeţ aflaţi în situaţii financiare dificile.

‘Continui să anunţ public modul în care cheltuiesc banii din indemnizaţia de parlamentar: aşa cum am declarat în urmă cu câteva zile, după cadourile făcute de Moş Nicolae unor copii provenind din familii sărace din câteva comune ale judeţului, acum am oferit cadouri de Moş Crăciun în alte localităţi. De data aceasta am umplut tolba Moşului cu cadouri nu doar pentru copiii ce provin din familii cu posibilităţi materiale reduse, ci pentru toţi copiii din comunele Frecăţei, Surdila Greci, Zăvoaia, Cireşu, Ciocile, Lanurile şi Ulmu. Anul acesta a fost unul destul de greu pentru adulţi, dar şi pentru cei mici, care au fost bulversaţi de schimbările prin care au trecut ca urmare a situaţiei pandemice şi de aceea am considerat potrivit să le fac o bucurie tuturor copiilor din localităţile pe care le-am ales, nu doar unora dintre ei. Cred că astfel am făcut Sărbătorile mai frumoase nu doar pentru cei mici, ci şi pentru părinţii lor, mai ales că în cazul unora dintre ei, era posibil ca Moş Crăciun să nu ajungă deloc’, a declarat Popa.

Deputatul PNL a precizat că va continua să îşi folosească indemnizaţia de parlamentar în ‘acţiuni care înseamnă susţinerea unor brăileni aflaţi în nevoie’ şi că va anunţa de fiecare dată în ce fel au fost folosiţi banii, ‘pentru o deplină transparenţă’.

‘Deja am primit o mulţime de solicitări din tot judeţul, de la oameni care au aflat de intenţia mea şi care au nevoie de ajutor. Nu-i voi putea ajuta pe toţi, dar o să selectez cu atenţie acele cazuri care voi considera că sunt mai urgente’, a mai spus preşedintele PNL Brăila. AGERPRES / (AS – autor: Ecaterina Ignat, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks