AcasăStiri generaleBacău: Bărbat acuzat de viol şi lipsire de libertate, reţinut de poliţişti

Bacău: Bărbat acuzat de viol şi lipsire de libertate, reţinut de poliţişti

Un bărbat în vârstă de 34 ani, din Bacău, a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţia de viol şi lipsire de libertate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspectorul Cătălina Păduraru, a declarat luni că victima este o femeie în vârstă de 34 ani, din judeţul Neamţ, fostă concubină.

Bărbatul ar fi aşteptat-o în seara de 22 ianuarie, în jurul orei 20,00, după terminarea programului de lucru, şi i-a propus să o conducă la domiciliu cu un taxi.

În zona Autogării Bacău, bărbatul ar fi solicitat taximetristului să oprească, iar ulterior, sub constrângere, ar fi determinat-o pe femeie să meargă cu el într-o pensiune, unde ar fi lipsit-o de libertate până în jurul orei 4,00, perioadă în care ar fi întreţinut cu ea raporturi sexuale împotriva voinţei sale, ameninţând-o şi agresând-o fizic.

În jurul orei 4,00, profitând de faptul că bărbatul dormea, femeia a părăsit camera respectivă, iar ulterior a sunat la 112, solicitând intervenţia poliţiei, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Cazul a fost preluat de poliţiştii de investigaţii criminale din Bacău, care au întocmit dosar penal şi l-au reţinut pe bărbat, pentru 24 ore, sub acuzaţiile de lipsire de libertate şi viol.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks