AcasăStiri generaleGiurgiu: Dosar penal după ce poliţiştii din Mihăileşti au semnalat lipsa unui...

Giurgiu: Dosar penal după ce poliţiştii din Mihăileşti au semnalat lipsa unui încărcător de pistol şi a 17 cartuşe

Un dosar penal pentru infracţiunile de furt şi neglijenţă în serviciu a fost deschis sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale după ce poliţiştii din Mihăileşti au sesizat că din camera de armament a unităţii lipseşte un încărcător pentru pistol cu muniţia aferentă, respectiv 17 cartuşe.

‘La data de 8 ianuarie 2022, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Mihăileşti s-au sesizat cu privire la faptul că, de la camera de armament a unităţii, lipseşte un încărcător pentru pistol şi muniţia aferentă, respectiv 17 cartuşe. În baza sesizării, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a dispus constituirea unei echipe de verificare, care s-a deplasat la sediul poliţiei oraşului Mihăileşti, în vederea stabilirii situaţiei de fapt. În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi neglijenţă în serviciu, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale’, se arată într-un comunicat de presă emis marţi de IPJ Giurgiu.

Ulterior, la data de 12 ianuarie, încărcătorul şi cartuşele aferente au fost identificate, în urma efectuării unor activităţi administrative, în depozitul de armament şi muniţie al inspectoratului.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks