AcasăStiri generaleVrancea: Trei locuinţe au luat foc din cauza coşurilor de fum neprotejate...

Vrancea: Trei locuinţe au luat foc din cauza coşurilor de fum neprotejate sau amplasate necorespunzător

Pompierii vrânceni au intervenit, marţi seara, pentru stingerea a trei incendii izbucnite la tot atâtea locuinţe din cauza coşurilor de fum neprotejate sau amplasate necorespunzător, a informat miercuri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea.

La Lepşa, pompierii au intervenit cu trei echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, în cooperare cu SVSU Tulnici, după ce un incendiu a cuprins o cabană de lemn din localitate. Întreaga locuinţă de circa 250 de metri pătraţi a ars în urma incendiului.

Alte trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce a acoperişul unei case, în jurul coşului de fum.

O anexă de lemn de circa 30 de metri pătraţi a unei locuinţe din Vulturu a luat foc, tot marţi seara, pompierii intervenind cu trei echipaje, respectiv două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani, în cooperare cu SVSU Vulturu, pentru a stinge incendiul.

Potrivit pompierilor, în toate trei cazurile, incendiile au fost provocate de coşurile de fum amplasate necorespunzător ori neprotejate termic faţă de materialele combustibile. AGERPRES / (AS – autor: Dana Lepădatu, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks