AcasăStiri generaleFotbal: Antrenorul lui FC Koln, în izolare după un test pozitiv la...

Fotbal: Antrenorul lui FC Koln, în izolare după un test pozitiv la noul coronavirus

Echipa germană de fotbal FC Koln nu va beneficia de serviciile antrenorului Steffen Baumgart, testat pozitiv la Covid-19, în meciul de sâmbătă cu Freiburg programat în Bundesliga, transmite DPA.

”Nu m-am simţit prea grozav în această dimineaţă şi am făcut un test rapid acasă. A ieşit pozitiv”, a declarat Baumgart, 50 ani, care are schema completă de vaccinare.

Tehnicianul german a fost testat negativ la controalele efectuate marţi la club şi aşteaptă rezultatul testului PCR miercuri seara.

În cazul în care testul PCR va confirma testul rapid, Baumgart va intra în izolare şi echipa FC Koln va fi condusă de secundul Andre Pawlak.

”Toată lumea ştie cu câtă nerăbdare aştept fiecare meci. Ca urmare, e păcat că voi rata meciul contra lui Freiburg. Dar echipa noastră este în mâini bune cu Andre şi restul staff-ului tehnic”, a spus Baumgart.

FC Koln este unul dintre cele trei cluburi din prima ligă germană aflate în landul Renania de Nord – Westfalia care au atacat în instanţă decizia autorităţilor care nu permit mai mult de 750 de suporteri pe stadioane, ca urmare a restricţiilor valide până pe 9 februarie.

FC Koln ocupă locul opt cu 29 puncte, în Bundesliga, la două puncte de zona cupelor europene.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks