AcasăStiri generaleDGPMB: Bărbat arestat preventiv pentru lovire, violenţă în familie, lipsire de libertate...

DGPMB: Bărbat arestat preventiv pentru lovire, violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru lovire, violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a urmărit în trafic un autoturism din care, sub ameninţarea cuţitului, le-a luat cu forţa pe fosta concubină şi pe fiica lor.

‘În dimineaţa de 5 februarie, femeia de 35 de ani, împreună cu actualul concubin şi fiica sa, în timp ce se aflau în trafic, au observat că sunt urmăriţi de fostul concubin al femeii, iar şoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un stâlp’, informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, luni, AGERPRES.

În acel moment, fostul concubin, sub ameninţare cu un cuţit, le-a tras pe cele două din maşină, le-ar fi introdus cu forţa în autoturismul său şi a plecat în viteză.

Pe traseul urmat, bărbatul ar fi lovit cinci maşini parcate, după care şi-ar fi abandonat autoturismul, care nu mai funcţiona, în scurt timp fiind depistat de poliţişti.

‘S-a stabilit, de asemenea, că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost transportat la INML în vederea recoltării de probe biologice’, arată sursa citată.

Minora, care acuza dureri la nivelul braţului şi feţei, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

A fost emis şi ordin de protecţie provizoriu.

Împotriva bărbatului, atât bunica minorei, cât şi actualul concubin, au formulat plângere penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

‘Bărbatul a fost reţinut şi prezentat magistraţilor, care au dispus arestarea sa preventivă’, precizează DGPMB.

Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, violenţă în familie, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks