AcasăStiri generaleSibiu: S-au pus în vânzare biletele pentru Gala Uniunii Artei Coregrafice din...

Sibiu: S-au pus în vânzare biletele pentru Gala Uniunii Artei Coregrafice din România

Teatrul de Balet din Sibiu (TBS) anunţă că s-au pus în vânzare biletele pentru Gala Uniunii Artei Coregrafice din România (UNACOR), care va avea loc sâmbătă, 19 februarie, în Sala Mare a Centrului Cultural ‘Ion Besoiu’, potrivit unui comunicat de presă remis AGERPRES.

‘Este o onoare pentru noi să fim partenerii Uniunii Artei Coregrafice din România şi împreună să celebrăm la Sibiu excelenţa în dans. Ne bucurăm să putem reveni în acest an la formula clasică a acestui eveniment, cu public în sală, după ce ediţia anterioară nu a putut fi prezentată publicului decât online. Ediţia din acest an a Galei Premiilor UNACOR va aduce la Sibiu, alături de artiştii Teatrului de Balet Sibiu, artişti ai Operei Maghiare din Cluj-Napoca şi ai Operei Naţionale Române Timişoara, dar şi tineri artişti, studenţi ai Universităţii Naţionale de Arte ‘George Enescu’ Iaşi’, a declarat managerul TBS şi vicepreşedintele UNACOR, Ovidiu Dragoman.

Potrivit sursei citate, în cadrul galei de la Sibiu vor fi prezenţi ‘balerini de marcă ai tinerei generaţii şi recompensează prin diplome de excelenţă personalităţi ale momentului, aflate în punctul culminant al carierei, remarcând totodată şi încurajând tinere talente emergente, aflate în faza primelor confirmări naţionale şi internaţionale.’

Amfitrionul galei de la Sibiu va fi preşedintele UNACOR, Sergiu Anghel, iar regia spectacolului va fi semnată de coregrafa Sandra Mavhima. Diplomele vor fi oferite de către managerul Teatrului de Balet Sibiu, Ovidiu Dragoman, şi de către personalităţi ale vieţii culturale din Sibiu şi din România.

Biletele pot fi achiziţionate de pe platforma kompostor.ro sau de la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, Parc Tineretului nr. 1. Preţul unui bilet este de 20 de lei.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 % reducere.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks