AcasăStiri generaleDIICOT: Doi bărbaţi care le vindeau canabis consumatorilor din Constanţa şi Bucureşti...

DIICOT: Doi bărbaţi care le vindeau canabis consumatorilor din Constanţa şi Bucureşti au fost reţinuţi

Doi bărbaţi care le vindeau canabis consumatorilor din Constanţa şi Bucureşti au fost reţinuţi, urmând să fie prezentaţi în faţa instanţei, vineri, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unui comunicat transmis de Serviciul Teritorial Constanţa al DIICOT, unul dintre suspecţi a fost prins în flagrant, joi, după a comercializat peste un kilogram de canabis, în schimbul sumei de 6.000 de euro.

‘În cauză se efectuează cercetări faţă de un alt inculpat cu privire la care s-a reţinut faptul că la data de 11.12.2021 a vândut cantitatea de 100,26 grame canabis, contra sumei de 2.800 lei. Au fost efectuate la data de 10.02.2022 un număr de 3 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti, în urma cărora au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor 2 telefoane mobile şi suma de 4.000 de lei’, se precizează în comunicat.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au efectuat percheziţiile la locuinţele utilizate de cei doi bărbaţi, unul de 49 de ani şi celălalt de 26 de ani.

Cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks