AcasăStiri generaleCluj: Şase autovehicule, printre care un autobuz şi o ambulanţă, implicate într-un...

Cluj: Şase autovehicule, printre care un autobuz şi o ambulanţă, implicate într-un accident

Un bărbat a fost transportat la spital, joi, în urma unui accident rutier produs în municipiul Cluj-Napoca, în care au fost implicate şase autovehicule, printre care un autobuz cu călători şi o ambulanţă.

‘Poliţiştii au fost sesizaţi (…) pentru a interveni la un eveniment rutier, produs pe strada Horea din municipiul Cluj-Napoca, fiind implicate şase vehicule. Din primele informaţii, iniţial s-a produs o coliziune faţă-spate, între un vehicul – mijloc de transport public în comun, condus de un bărbat de 48 de ani, din Cluj-Napoca, din direcţia gării spre centrul municipiului, şi o autospecială SAJ, aflată în aşteptare, în coloană, pe strada Horea. Ulterior impactului, vehiculul destinat transportului public în comun ar fi acroşat un autovehicul aflat parcat, iar între trei autoturisme, care precedau autospeciala SAJ în coloană, s-au produs coliziuni faţă-spate’, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

Potrivit sursei citate, în urma evenimentului, un bărbat de aproximativ 41 de ani, din Cluj-Napoca, asistent medical din autospeciala SAJ, a fost rănit uşor, fiind transportat la spital pentru evaluări.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks