Acasă55Bihor: Primarul comunei Sânmartin a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei...

Bihor: Primarul comunei Sânmartin a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD şi din BPJ

rimarul PSD Cristian Laza al comunei Sânmartin, ce include staţiunile Băile Felix şi Băile 1 Mai, a demisionat vineri din funcţia de membru în Biroul Politic Judeţean şi din cea de preşedinte al organizaţiei locale.

‘Astăzi mi-am depus demisia din funcţia de membru în BPJ şi am renunţat şi la conducerea PSD Sânmartin. Mă concentrez pe partea administrativă, ca să duc la bun sfârşit proiectele comunei. Rămân simplu membru PSD, dar pot să promit că nu voi candida niciodată din partea altui partid. Pur şi simplu, nu am vrut să am o funcţie fără conţinut. Nu ne-au coincis părerile cu oameni din conducerea filialei. Atunci când e o divergenţă de idei, cred că trebuie să vină altcineva’, a declarat, pentru AGERPRES, Cristian Laza.

Primarul a reiterat că nu va părăsi sub nicio formă partidul şi că nu va candida sub sigla altei formaţiuni, dar că îşi doreşte ca Sânmartinul să fie reprezentat de un alt coleg în relaţiile cu conducerea PSD Bihor, urmând ca el să se concentreze pe problemele comunei.

‘Îl respect foarte pe preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, dar am înţeles că opiniile mele nu contează şi atunci nu am vrut să ocup nişte poziţii de conducere numai de dragul de a fi acolo’, a mai spus Cristian Laza.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks