AcasăStiri generaleBistriţa-Năsăud: Vietnamez reţinut de poliţişti după ce ar fi înjunghiat un conaţional

Bistriţa-Năsăud: Vietnamez reţinut de poliţişti după ce ar fi înjunghiat un conaţional

Un bărbat de 51 de ani, cetăţean vietnamez, a fost reţinut de către poliţiştii bistriţeni pentru 24 de ore după ce ar fi înjunghiat un conaţional în vârstă de 33 de ani, potrivit informaţiilor comunicate, sâmbătă, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Victima s-a prezentat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa vineri seara, pentru a primi îngrijiri, iar cadrele medicale au anunţat Poliţia.

‘În cursul serii trecute, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către cadrele medicale din cadrul spitalului din Bistriţa cu privire la faptul doi bărbaţi s-au prezentat la unitatea medicală, unul dintre aceştia prezentând o plaga înjunghiată. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, constatând faptul că un bărbat, de naţionalitate vietnameză, în vârstă de 33 de ani, prezenta o plagă înjunghiată la nivelul abdomenului. Bănuit de comiterea faptei este un alt cetăţean vietnamez, un bărbat în vârstă de 51 de ani, care a fost depistat la scurt timp pe raza municipiului Bistriţa, fiind condus la audieri şi ulterior reţinut pentru 24 de ore’, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cei doi vietnamezi sunt angajaţi ai unei firme bistriţene din domeniul construcţiilor.

Bărbatul de 51 de ani va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetat pentru tentativă de omor.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks