Acasă93Harghita: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a demarat o colectă de ajutoare pentru...

Harghita: Inspectoratul Judeţean de Jandarmi a demarat o colectă de ajutoare pentru refugiaţii din Ucraina

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Harghita a demarat, joi, o campanie de întrajutorare a refugiaţilor din Ucraina, oamenii fiind îndemnaţi să doneze bunuri de care aceştia au nevoie.

‘Demarăm o campanie de strângere de alimente neperisabile, bunuri materiale necesare celor ce astăzi aleg calea pribegiei şi sunt nevoiţi să se refugieze! (…) Este nevoie de fiecare dintre noi pentru a ajuta nişte suflete nevinovate, care sunt nevoite să plece din confortul casei lor pentru a-şi salva cel mai de preţ bun: viaţa! Haideţi ca împreună, atât cât putem fiecare, să le facem această comoară mai frumoasă! Vă mulţumim!’, se arată în informarea IJJ Harghita.

Cei care doresc să ajute sunt invitaţi să doneze alimente şi dulciuri neperisabile, cu termen de garanţie cât mai lung, pături, bunuri de igienă personală, lapte praf, scutece pentru bebeluşi şi jucării de pluş noi.

Colectarea va avea loc, începând de joi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita, din bulevardul Timişoarei, nr. 3, din municipiul Miercurea Ciuc, urmând ca ajutoarele să fie transportate, prin grija jandarmilor harghiteni, acolo unde este nevoie, mai precizează sursa citată. AGERPRES / (AS – autor: Gina Ştefan, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks