AcasăStiri generalePMB a lansat o consultare de piaţă vizând demararea procedurilor pentru realizarea...

PMB a lansat o consultare de piaţă vizând demararea procedurilor pentru realizarea noului Registru al Spaţiilor Verzi

Primăria Capitalei a lansat, vineri, în SICAP, o consultare de piaţă în vederea demarării procedurilor pentru realizarea noului Registru al Spaţiilor Verzi, informează un comunicat transmis de Municipalitate.

Anunţul de consultare are ca scop obţinerea unor informaţii tehnice ‘cât mai complete’, astfel încât noul registru să răspundă ‘cerinţelor şi nevoilor reale ale Capitalei’, precizează sursa citată.

Operatorii economici sunt invitaţi să depună, până pe 14 martie, propuneri, sugestii şi recomandări referitoare la valoarea estimată a contractului, termenul de livrare, componenţa şi specializarea echipei de realizare a proiectului, precum şi orice alte opinii.

Primăria Capitalei reaminteşte că a realizat Registrul Spaţiilor Verzi al Municipiului Bucureşti în 2011, aplicaţie ce se regăseşte pe site-ul instituţiei, la secţiunea Hărţi. Potrivit datelor rezultate după finalizarea registrului, în 2011, indicele de spaţiu verde pe locuitor era de 23,21 metri pătraţi. Documentul a rămas însă la stadiul unui inventar al spaţiilor verzi de la nivelul anului 2011, fără să fi fost actualizat ulterior, prin urmare, indicele de spaţiu verde pe locuitor nu reflectă situaţia reală, adaugă sursa menţionată.

Potrivit anunţului publicat pe SICAP, Municipiul Bucureşti intenţionează să achiziţioneze servicii de consultanţă privind elaborarea caietului de sarcini pentru realizarea Registrului Spaţiilor Verzi al Municipiului Bucureşti, fiind solicitate opinii, sugestii sau recomandări operatorilor economici interesaţi cu privire la:

– componenţa şi specializarea echipei de lucru pentru elaborarea caietului de sarcini pentru realizarea Registrului Spaţiilor Verzi al Municipiului Bucureşti, care să răspundă cerinţelor legale;

– valoarea estimată a achiziţiei serviciilor de consultanţă privind elaborarea caietului de sarcini pentru realizarea registrului, stabilită în lei fără TVA;

– termenul de livrare al caietului de sarcini de la data semnării contractului de servicii de consultanţă privind elaborarea caietului de sarcini pentru realizarea Registrului Spaţiilor Verzi al Municipiului Bucureşti;

– orice alte opinii, sugestii sau recomandări cu privire la acest subiect.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks