AcasăStiri generaleThievery Corporation revin la Bucureşti, pe 27 iunie

Thievery Corporation revin la Bucureşti, pe 27 iunie

Duo-ul american de muzică electronică Thievery Corporation revine la Bucureşti pentru un concert ce va avea loc pe 27 iunie, la Arenele Romane, informează un comunicat Emagic, transmis AGERPRES.

Thievery Corporation, format din Rob Garza şi Eric Hilton, este unul dintre cele mai populare proiecte asociate cu muzica electronică, cu un stil ce îmbină elemente de dub, acid jazz, reggae, muzică clasică indiană, muzică din Orientul Mijlociu, hip hop, muzică electronică şi muzică braziliană, inclusiv bossa nova.

Cel mai recent material, ‘Symphonik’, a fost inspirat de concertul pe care Thievery Corporation l-a susţinut la JFK Center în Washington DC, în 2017. Pentru a onora acest spectacol, Rob Garza şi Eric Hilton au produs acest album pe care l-au înregistrat cu FILMharmonic Orchestra din Praga, se arată în comunicat.

Biletele pentru concertul de la Arenele Romane pot fi achiziţionate de pe https://tickets.emagic.ro şi de pe iaBilet, la categoriile: Premium Seated (loc pe scaun în sectoarele E şi K din apropierea scenei): 265 de lei, Golden Standing (loc în picioare, în faţa scenei): 195 de lei, General Acces (cu loc în picioare sau pe scaun, în spatele zonei Golden): 145 de lei. Biletele pot fi achiziţionate şi de deţinătorii unui voucher sau ai unui pachet reSTARt Emagic.

Thievery Corporation au mai concertat în România în 2008, la Sala Palatului, şi în 2009 la cea de a treia ediţie a festivalului B’Estfest.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks