AcasăStiri generaleGorj: Aproximativ 40 de poliţişti au donat sânge pentru victimele războiului din...

Gorj: Aproximativ 40 de poliţişti au donat sânge pentru victimele războiului din Ucraina

Aproximativ 40 de poliţişti au donat sânge în cadrul unei acţiuni umanitare pentru salvarea vieţilor omeneşti din Ucraina, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj.

Potrivit sursei citate, 40 de poliţişti gorjeni şi-au arătat solidaritatea faţă de semenii lor de peste graniţă, militarii şi civilii din Ucraina, care au luptat şi au fost răniţi în urma războiului.

‘Misiunea de astăzi a fost una mai specială, aceea de a contribui la salvarea de vieţi omeneşti printr-un simplu gest umanitar, acela de a dona sânge. Aproximativ 40 de poliţişti gorjeni şi-au arătat solidaritatea faţă de semenii lor de peste graniţă, militarii şi civilii din Ucraina, care au luptat şi au fost răniţi în urma războiului. Sângele, pe care noi îl numim ‘picătura de viaţă’, nu poate fi cumpărat, nu se poate fabrica, ci se poate obţine doar prin bunăvoinţa celor din jur. Pe această cale, îndrumăm toţi cetăţenii să se alăture acestei campanii umanitare, atât pentru răniţii din Ucraina, cât şi pentru toţi cei aflaţi în necesitate, deoarece nevoia de sânge din spitale este mare’, au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks