AcasăStiri generaleSibiu: O femeie a decedat în propria casă cuprinsă de flăcări

Sibiu: O femeie a decedat în propria casă cuprinsă de flăcări

O femeie în vârstă de 78 de ani a decedat carbonizată, în propria casă cuprinsă de flăcări, în localitatea Laslea, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

‘O femeie şi-a pierdut viaţa într-un incendiu, izbucnit într-o casă de locuit în localitatea Laslea. Ca urmare a unui apel venit pe numărul de urgenţă 112, care anunţa izbucnirea unui incendiu în localitatea Laslea, pompieri militari şi membrii SVSU Laslea s-au mobilizat de urgenţă pentru localizarea şi lichidarea incendiului. La faţa locului au ajuns prompt două autospeciale de stingere din cadrul Punctului de lucru Dumbrăveni, o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD din cadru ISU Mureş, precum şi un echipaj SAJ Mediaş. La sosirea forţelor, membrii SVSU Laslea acţionau pentru localizarea incendiului, care se manifesta generalizat la două încăperi ale casei: bucătăria şi o cameră. Forţele alocate au lichidat incendiul în limitele găsite. În bucătăria casei, a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 78 de ani, carbonizată’, se arată în informarea ISU Sibiu.

Potrivit sursei citate, în urma incendiului au ars două încăperi ale casei, pe o suprafaţă de aproximativ 30 metri pătraţi, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic provocat de utilizarea unei substanţe combustibile pentru aprinderea focului în sobă. AGERPRES / (AS – autor: Isabela Paulescu, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks