AcasăStiri generaleMaramureş: Jandarm pasionat de fotografie wildlife, premiat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor...

Maramureş: Jandarm pasionat de fotografie wildlife, premiat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română

Plutonierul George Alexandru Oprea, subofiţer în Postului de Jandarmi Montan Ţibleş, pasionat de fotografie în natură, în special fotografia wildlife, a obţinut locul II la un concurs organizat de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Secţia Română, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmerie (IJJ) Maramureş, Radu Nicole.

Plutonierul George Alexandru Oprea, pasionat de fotografie a început în urmă cu mai bine de 6 ani să facă asta cu un aparat Nikon 5200 şi a continuat pentru că, face acest lucru pentru sufletul lui. Atunci când eşti pasionat de frumos, orice imagine surprinsă de obiectivul camerei foto devine un tablou sugestiv, inspirat şi chiar educativ.

‘Frumuseţea şi fericirea trebuie căutate în lucrurile mărunte şi simple care ne înconjoară iar natura este cel mai bun exemplu. Acolo mă simt cel mai bine. (…) Lumea este întotdeauna frumoasă dacă o priveşti din unghiul potrivit. Atunci când un peisaj, un curcubeu sau un animal sălbatic apar în faţa obiectivului aparatului său de fotografiat, se transformă în cel mai frumos cadru’ a povestit George Alexandru Oprea.

Jandarmul pasionat de fotografie administrează domeniul virtual Discover Cavnic, urmărit de mii de pasionaţi din domeniul turismului şi fotografiei. AGERPRES- FOTO PE FLUX /(AS-autor: Leontin Cupar, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks