AcasăStiri generaleGiurgiu: Administratorul unei firme din municipiul reşedinţă, cercetat penal pentru poluarea mediului

Giurgiu: Administratorul unei firme din municipiul reşedinţă, cercetat penal pentru poluarea mediului

Un bărbat din municipiul Giurgiu, administrator al unei societăţi comerciale de dezmembrări auto, este cercetat penal pentru poluarea mediului după ce poliţiştii au constatat că deţinea aproape şase tone de deşeuri feroase, neferoase şi din cauciuc depozitate direct pe sol.

‘Poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au desfăşurat o acţiune în municipiul Giurgiu, având drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor ce aduc atingere mediului înconjurător. Cu ocazia activităţilor desfăşurate a fost constatată o infracţiune pentru încălcarea legislaţiei în domeniul protecţiei mediului, fiind indisponibilizate, la sediul unui firme de dezmembrări auto al cărei administrator este un bărbat din municipiul Giurgiu, patru sute de kilograme de anvelope uzate depozitate pe sol şi 5.500 de kilograme deşeuri feroase şi neferoase, depozitate, de asemenea, pe sol’, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de IPJ Giurgiu.

Cantitatea de deşeuri a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, urmărindu-se remedierea imediată a stării de pericol cauzată mediului.

În cauză, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de poluare prin evacuarea în atmosferă sau pe sol, a unor deşeuri ori substanţe periculoase.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks