AcasăStiri generalePercheziţii la persoane din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Mureş, suspectate de furt calificat...

Percheziţii la persoane din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Mureş, suspectate de furt calificat în dauna unei societăţi comerciale

Patru persoane din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Mureş, cu vârste cuprinse între 18 şi 32 de ani, au primit mandate de reţinere pentru 24 de ore în urma unor percheziţii efectuate de poliţişti în cadrul unui dosar penal de furt calificat, potrivit buletinului de presă remis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Percheziţiile au avut loc în cursul zilei de joi la două adrese din localităţile Lechinţa şi Reghin, iar prejudiciul a fost estimat la 50.000 de lei.

‘Din investigaţiile efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, în perioada august 2021 – ianuarie 2022, cei patru ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri în valoare de 50.000 de lei, din incinta unui depozit din Lechinţa. Depozitul aparţine unei societăţi comerciale cu sediul în Bistriţa. Totodată, cei patru ar fi transportat bunurile cu un autoturism care ar fi avut aplicate plăcuţe de înmatriculare cu numere false, deşi niciunul dintre ei nu deţine permis de conducere valabil. La percheziţii, poliţiştii au descoperit o bună parte din bunurile reclamate ca fiind sustrase (aparate electrocasnice, unelte electrice, articole de mobilier etc.), precum şi autoturismul despre care există indicii că ar fi fost folosit la comiterea infracţiunilor’, se arată în comunicat.

Cei patru suspecţi urmează să fie prezentaţi în cursul zilei de vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks