Acasă55Ciolacu: E evident că PSD a lucrat la cele mai multe dintre...

Ciolacu: E evident că PSD a lucrat la cele mai multe dintre măsurile din programul de sprijin

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că social-democraţii sunt cei care au lucrat la cele mai multe dintre măsurile cuprinse în programul ‘Sprijin pentru România’, dar au venit propuneri şi din partea miniştrilor liberali care au fost introduse în proiect.

‘Programul de măsuri economice şi sociale va fi implementat în perioada următoare. Mai întâi facem programul, apoi fiecare ministru îşi va lua sarcina ce acte normative va promova. Cred că premierul e cel mai în măsură să prezinte acest calendar’, a afirmat Ciolacu, la sediul central al PSD.

El a adăugat că măsurile au fost discutate în coaliţia de guvernare înainte de a se vorbi public despre ele.

‘Aceste măsuri le-am discutat înainte de a ieşi cu ele. E evident faptul că PSD a lucrat la cele mai multe dintre măsuri. Despre ce vorbim?’, a menţionat liderul PSD.

Întrebat dacă există măsuri propuse de PNL în programul ce urmează să fie anunţat luni, Ciolacu a răspuns: ‘Există măsuri propuse de către miniştri în interministeriale şi convenite cu prim-ministrul. La fel am procedat şi eu. În momentul în care am conturat anumite măsuri le-am discutat cu premierul, indiferent dacă vorbim de zona economică sau de zona socială. Este pentru prima oară când venim cu măsuri pe zona economică ţintuite, în zona de agricultură, de construcţii, mai mari decât zona socială. Se va crea un echilibru, de acea nu aveam foarte mari emoţii în ceea ce priveşte macroeconomia’.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks