Acasă93Olt: Aproape 4.000 de persoane primesc tichete sociale de Paşte; numărul beneficiarilor,...

Olt: Aproape 4.000 de persoane primesc tichete sociale de Paşte; numărul beneficiarilor, în scădere

Aproape 4.000 de persoane din municipiul Slatina vor primi tichete sociale de Paşte în valoare de câte 100 de lei de persoană, a anunţat Primăria Slatina într-un comunicat remis luni AGERPRES.

Numărul beneficiarilor, persoane cu handicap grav sau accentuat şi pensionari cu venituri lunare de cel mult 1.200 de lei, este în scădere faţă de anii precedenţi, când au solicitat şi primit tichete sociale peste 5.000 de persoane. Anul acesta au fost depuse 3.989 de cereri de tichete sociale şi vor primi tichete 3.931 de persoane.

Tichetele sunt distribuite începând de luni, prin Poşta Română şi pot fi folosite în 35 de magazine şi farmacii din municipiu.

Bonurile, cu o valoare totală de 100 de lei pentru fiecare beneficiar, vor putea fi utilizate pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curăţenie şi igienă corporală sau a locuinţei, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Acesta este al şaptelea an în care Primăria Slatina oferă tichete sociale de Paşte, iar în decembrie 2021 a acordat tichete sociale de Crăciun, de care au beneficiat 4.300 de persoane.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks