AcasăStiri generaleNeamţ: Două asociaţii de proprietari din Piatra-Neamţ nu au mai plătit de...

Neamţ: Două asociaţii de proprietari din Piatra-Neamţ nu au mai plătit de 10 ani facturile la gunoiul menajer

Două asociaţii de proprietari din Piatra-Neamţ nu au mai achitat de aproape 10 ani facturile la gunoiul menajer.

Primarul Andrei Carabelea a prezentat, marţi, într-o conferinţă de presă, o situaţie a asociaţiilor cu datoriile cele mai mari la plata serviciilor de gunoi menajer, apă şi canal.

‘Asociaţia 108 de pe strada Progresului, bloc 126, are 111 facturi neachitate la societatea Brantner, însumând aproape 100.000 lei, şi 54 facturi neachitate la serviciile de apă şi canal, însumând aproape 90.000 lei. Pe strada Nicolae Iorga, Asociaţia 53 are 116 facturi neachitate. Sunt 10 ani de când preşedintele asociaţiei de acolo nu a mai plătit nici o factură de gunoi. (…) Din informaţiile pe care le avem, oamenii au plătit facturile dar undeva a apărut o ruptură şi banii nu au mai ajuns la societatea Brantner’, a declarat primarul municipiului Piatra-Neamţ.

Reacţia edilului vine după ce pe reţelele de socializare au apărut fotografii cu mormane de deşeuri şi comentarii negative la adresa primăriei că nu gestionează corespunzător serviciul de ridicare a gunoaielor.

Primarul Andrei Carabelea a explicat că serviciile de ridicare a deşeurilor menajere, apă şi canal trebuie achitate şi a îndemnat cetăţenii să verifice ce fac preşedinţii asociaţiilor de proprietari cu banii încasaţi.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks