AcasăStiri generaleSălaj: Bărbat arestat preventiv pentru tentativă de omor

Sălaj: Bărbat arestat preventiv pentru tentativă de omor

Un bărbat din Sălaj a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri, după ce, pe fondul unui conflict preexistent, a înjunghiat cu un cuţit un consătean, care a avut nevoie de îngrijiri medicale, acordate la spitalul judeţean.

‘Din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit că în data de 26 aprilie, în jurul orelor 18.30, în timp ce se aflau în apropierea magazinului alimentar din localitatea Lupoaia, comuna Creaca, judeţul Sălaj, pe fondul unui conflict preexistent, inculpatul i-a aplicat lovituri cu cuţitul în zona toracelui şi a membrelor superioare persoanei vătămate şi, raportat la numărul leziunilor, obiectul vulnerant şi zonele lezate, a rezultat intenţia inculpatului de a suprima viaţa victimei’, se arată joi într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj.

Potrivit sursei citate, inculpatul a fost prezentat miercuri, 4 mai, judecătorilor din cadrul la Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă, aceştia dispunând arestarea acestuia pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi a stabilirii răspunderii penale. AGERPRES / (AS – autor: Sebastian Olaru, editor: Karina Olteanu)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks