AcasăStiri generaleMureş: Aproape 500 de litri de alcool netimbrat, confiscaţi în urma a...

Mureş: Aproape 500 de litri de alcool netimbrat, confiscaţi în urma a patru percheziţii

În urma a patru percheziţii domiciliare, efectuate, vineri, pe raza comunei Grebenişu de Câmpie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au confiscat aproape 500 de litri de alcool netimbrat, într-un dosar penal de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile.

‘La data de 6 mai 2022, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Mureş au desfăşurat 4 percheziţii domiciliare, pe raza comunei Grebenişu de Câmpie, într-un dosar penal de deţinere în afara antrepozitului fiscal de produse accizabile. În urma acţiunii, au fost identificaţi şi ridicaţi peste 475 de litri de alcool şi 11.000 de lei, posibil a fi proveniţi din comercializarea produselor accizabile’, a arătat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mureş, într-un comunicat de presă.

Cercetările sunt continuate pentru administrarea întregului material probator, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.

La percheziţii au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Mureş, iar suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks