Acasă93Prahova: Operatorul Hidro opreşte furnizarea apei noaptea în oraşele Urlaţi şi Mizil...

Prahova: Operatorul Hidro opreşte furnizarea apei noaptea în oraşele Urlaţi şi Mizil şi o comună

Ploieşti, 7 iun/ Agerpres/ – Operatorul regional de apă Hidro Prahova anunţă că în două oraşe şi o comună vor fi introduse restricţii în furnizarea apei potabile, în contextul unui nivel extrem de ridicat al consumului venit pe fondul lipsei precipitaţiilor care să asigure rezervele necesare pentru un nivel optim de distribuţie.

Conform unui comunicat al societăţii postat pe pagina de Facebook, furnizarea apei potabile va fi oprită pe timpul nopţii în oraşele Urlaţi, Mizil, precum şi în comuna Baba Ana (satele Conduratu, Cireşanu şi Satu Nou), în scopul refacerii rezervelor de apă.

Astfel, în perioada 7-9 iunie, între orele 0,00 şi 5,30, apa va fi oprită pentru toţi abonaţii care locuiesc în Urlaţi, iar în perioada 7-13 iunie, în oraşul Mizil şi în comuna Baba Ana (satele Conduratu, Cireşanu şi Satu Nou), apa va fi oprită între orele 23,30 şi 5,00.

‘Societatea Hidro Prahova SA precizează că a informat primăriile oraşelor Urlaţi şi Mizil cu privire la necesitatea distribuirii apei conform unui program, în intervalul anunţat şi în funcţie de condiţiile precizate, aceasta fiind singura soluţie tehnică de furnizare a apei pentru toţi abonaţii din zonele respective. Societatea Hidro Prahova SA face apel la abonaţii din aria de operare ca pe parcursul lunilor următoare să folosească apa strict în gospodărie şi să renunţe la utilizarea resurselor existente pentru activităţi agricole şi de grădinărit, în scopul evitării unor deficienţe în procesul de distribuţie. Societatea noastră îşi cere scuze faţă de locuitorii care vor suferi de lipsa apei potabile şi roagă consumatorii afectaţi să îşi asigure rezerve de apă pentru consum şi uz casnic, în perioada anunţată de întrerupere a furnizării apei. Reluarea distribuţiei către utilizatorii Hidro Prahova SA se va face treptat, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii reţelelor’, arată sursa citată. AGERPRES / (AS – autor: Anamaria Constantin, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks