AcasăStiri generalePrimarul Stanciu Viziteu: Bacău, primul municipiu reşedinţă de judeţ care semnează un...

Primarul Stanciu Viziteu: Bacău, primul municipiu reşedinţă de judeţ care semnează un contract cu finanţare PNRR

Municipiul Bacău este primul municipiu reşedinţă de judeţ din România care semnează un contract cu finanţare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a declarat, pentru AGERPRES, primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Proiectul se intitulează ‘Renovare integrată a Colegiului Naţional ‘Vasile Alecsandri’ şi are o valoare de circa 6 milioane euro.

‘Întrucât am fost plecat într-o delegaţie în Irlanda, pentru semnarea contractului l-am însărcinat pe Ciprian Piştea, administratorul public al oraşului. Calitatea excelentă a documentaţiei confirmă încă o dată faptul că Primăria municipiului Bacău este una dintre cele mai dinamice, eficiente şi transparente din România’, a declarat primarul Lucian Daniel Stanciu Viziteu.

Edilul a subliniat că Primăria Bacău mai are depuse încă trei proiecte în domeniul educaţional, pentru care s-a cerut finanţare prin PNRR.

‘Municipiul Bacău are nevoie de o reformă şi un imbold pentru a redeveni unul din municipiile de top ale ţării. Iar un bun început înseamnă investiţii în educaţie! Felicit încă o dată echipa noastră care a demonstrat că suntem printre cei mai buni! Vă asigur că facem administraţie pentru băcăuani şi derulăm proiecte pentru dezvoltarea comunităţii locale’, a conchis primarul municipiului Bacău, Lucian Daniel Stanciu Viziteu. AGERPRES / (AS – autor: Gabriel Apetrii, editor: Marius Frăţilă)

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks