AcasăStiri generaleAlba: Bărbat reţinut pentru provocarea unui incendiu

Alba: Bărbat reţinut pentru provocarea unui incendiu

Un bărbat din municipiul Aiud a fost reţinut vineri de poliţişti după ce, în cursul dimineţii, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi provocat un incendiu la un imobil nelocuit din Aiudul de Sus.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba, Detaşamentul de pompieri Aiud a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu la o locuinţă din Aiudul de Sus.

‘La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării, incendiul se manifesta cu flacăra vizibilă la acoperişul casei, aceasta fiind nelocuită. Incendiul a fost localizat şi lichidat în limitele găsite. A ars acoperişul pe o suprafaţă de aproximativ 150 de metri pătraţi’, a transmis ISU Alba.

Ulterior, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a informat că, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un bărbat de 54 de ani, din Aiud, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi provocat incendiul respectiv.

‘Faţă de bărbatul bănuit de distrugere, a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale’, a precizat IPJ Alba.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks