AcasăStiri generaleGalaţi: Un tânăr de 19 ani, fără permis şi sub influenţa alcoolului,...

Galaţi: Un tânăr de 19 ani, fără permis şi sub influenţa alcoolului, a furat un autoturism şi a provocat un accident

Un tânăr de 19 ani din judeţul Galaţi, care nu deţinea permis de conducere şi era sub influenţa alcoolului, a furat un autoturism şi a provocat un accident.

Evenimentul rutier s-a produs sâmbătă seara în comuna Pechea şi a fost anunţat prin 112, a transmis, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi.

‘La faţa locului s-au deplasat poliţişti (…) care au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în comuna Pechea (…), în timp ce conducea un autoturism pe strada Pelinului din localitatea de domiciliu, ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară parcată şi apoi cu gardul unui imobil. În urma evenimentului rutier au rezultat pagube materiale, dar şi accidentarea conducătorului auto care a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sfântul Apostol Andrei Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale’, se arată într-un comunicat al IPJ Galaţi.

Sursa citată precizează că tânărul de 19 ani a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a stabilit, totodată, că el nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul l-ar fi sustras cu puţin timp înainte de la un consătean.

Tânărul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi furt. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat duminică la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, în vederea luării unei măsuri preventive.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks