AcasăStiri generaleGiurgiu: Aproximativ 60 de tone de baloţi de fân au ars din...

Giurgiu: Aproximativ 60 de tone de baloţi de fân au ars din cauza autoaprinderii

Aproximativ 60 de tone de baloţi de fân, un grup electrogen şi diverse scule folosite în agricultură au ars într-un incendiu izbucnit în localitatea Podu Doamnei, judeţul Giurgiu, din cauza autoaprinderii ca urmare a neaerisirii sau neventilării corespunzătoare.

‘ISU Giurgiu a fost solicitat în ultimele 24 de ore să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o hală din localitatea Podu Doamnei în care erau depozitaţi baloţi de furaje. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzilor de Intervenţie Roata de Jos, Mihăileşti şi Detaşamentului Bolintin Deal, cu patru autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. În incendiu au ars aproximativ 60 de tone de baloţi de fân şi au fost distruse un grup electrogen şi diverse scule folosite în agricultură’, se arată într-un comunicat de presă emis vineri de ISU Giurgiu.

Incendiul a fost întreţinut de cantitatea mare de furaje depozitate, iar acţiunea de stingere s-a încheiat după aproximativ şapte ore.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost autoaprinderea ca urmare a neaerisirii sau neventilării corespunzătoare.

Citește și:

Activează Notificările OK No thanks